Stichting Actiecomité Algemene Muziekvereniging Prinses Beatrix.

Nieuwe locatie.

De rommelmarkt van Stichting Actiecomité ‘Prinses Beatrix’, ook wel bekend onder de naam ‘Beatrixhal’, is verhuisd naar een nieuwe locatie. Sinds zaterdag 13 april zijn de deuren weer  geopendvoor publiek. Nu op de nieuwe locatie aan de Industriestraat 9-11 te Dinxperlo waar elke zaterdagmorgen tussen 9.00 uur en 12.00 uur gebruikte spullen te koop aangeboden worden. Dit alles ten bate van de Algemene muziekvereniging Prinses Beatrix.

De Beatrixhal is een begrip in Dinxperlo en trekt wekelijks veel vaste kijkers en kopers. Iedere zaterdagochtend is de Beatrixhal open. Esther Geertsema, Rita Coenders en Jeroen Heusinkveld zijn de bestuursleden die samen met een groep enthousiaste vrijwilligers de boel draaiende houden.

Blij met de medewerking van Bernhard ten Brinke
De Beatrixhal bestaat al erg lang en heeft altijd goed gelopen. We hebben een tijdje een van de leegstaande productiehallen van de Knobo aan de Meniststraat gehuurd en daarvoor zaten we in een eigen gebouw de “Beatrixhal” naast de Saba. Op deze locatie konden we om allerlei redenen niet blijven. Wie er wel eens geweest is, kan bevestigen dat het er altijd propvol met spullen stond. De locatie Knobo was een noodoplossing en we misten daar ook een aantal noodzakelijke voorzieningen. We zijn blij dat we op de loyale medewerking mogen rekenen van Bernhard ten Brinke. Het pand staat onder toezicht van monumentenzorg en wij mogen daar vooralsnog gebruik van maken.  Het pand is van Ten Brinke maar wordt onder andere ook gebruikt door de schutterij EMM.

De Beatrixhal.

Elke zaterdag van 09.00 tot 12.00 uur is er verkoop van 2e hands spullen in de Beatrixhal.

Woont u in Dinxperlo en/of directe omgeving en heeft u nog 2e hands spullen die nog te gebruiken zijn voor de verkoop, bel dan met de onderstaande personen.

Wij komen het zaterdags tussen 09.00 en 12.00 uur ophalen.
U kunt het natuurlijk ook in die tijd bij de hal afleveren, of even een email liefst met een foto van de goederen naar actiecomite@fanfarebeatrix.nl

Naar aanleiding van het wijzigen van de afvalstroom in de Gemeente Aalten met ingang van januari 2017, met het doel nog meer te scheiden en het principe “De Vervuiler” betaalt, het volgende:

Heeft u huisraad over?  Wilt u afval of grondstoffen kwijt?

(Click op bovenstaande link)

Als de aanvoer van spullen veel is, of bent u niet in de gelegenheid om zaterdags thuis te zijn, kan er in overleg een andere dag worden gekozen.

Bel:
Hanny Janssen, 0315 – 23 74 03
Henk Elburg, 0315 – 65 30 58
Rita Coenders, 0315 – 65 3350
Mail:
actiecomite@fanfarebeatrix.nl

Stichting Actiecomité Algemene Muziekvereniging Prinses Beatrix.

Het actiecomité is circa 35 jaar geleden begonnen met het verzamelen en verkopen van 2e hands spullen. In de eerste jaren werden er elk jaar 1 of 2 rommelmarkten gehouden. Maar de opslag van de spullen die werden opgehaald was altijd een groot probleem. In 1992 kon men samen met Schutterij Eendracht Maakt Macht in Warnsveld noodgebouwen ophalen die dienst hadden gedaan als brandweer kazerne. Nadat de vergunning en bouwplannen gereed waren, kon met de bouw in 1994 worden begonnen. Op een stuk grond, destijds beschikbaar gesteld door de tapijtfabriek in Dinxperlo, werd een prachtig gebouw van 300 M2 neergezet.
Op deze locatie konden we om allerlei redenen niet blijven en de Beatrixhal werd afgebroken. We zijn blij dat we op de loyale medewerking mochten rekenen van Bernhard ten Brinke. Er kwam een nieuw (oud) pand en dat staat onder toezicht van monumentenzorg. Wij mogen daar vooralsnog gebruik van maken. Hier is nu elke week op zaterdag de verkoop van spullen die door de bevolking van Dinxperlo en directe omgeving beschikbaar worden gesteld.
Elke zaterdag staan weer vele vrijwilligers klaar om de spullen aan de man te brengen, die bestaan uit een groot scala van verschillende producten als kasten, meubelen, tv’s en computers, speelgoed en klein huishoudelijk materiaal.
De opbrengst van deze markten komt geheel ten goede aan de muziekvereniging.
Daarvan worden instrumenten, uniformen, muziekschool en de diverse activiteiten van bekostigd.
Als u een keer in de buurt bent, kom dan gerust eens aan.

Het bestuur van de stichting Actiecomité Prinses Beatrix bestaat uit de onderstaande personen;

Voorzitter: Jeroen Heusinkveld
Penningmeester: Esther Geertsema