60 jarig Jubileum

Algemene muziekvereniging fanfare Prinses Beatrix 60 jaar!

Al 60 jaar laat de algemene muziekvereniging Prinses Beatrix bij allerlei festiviteiten van zich horen in Dinxperlo en omstreken.
Een jubileum dat zeker niet onopgemerkt zal blijven!
Het hele jaar staat in het teken van dit jubileum, met als hoogtepunt het concert op 18 maart in Sportcentrum ‘het Blauwe Meer’. Op 23 september is er een groots slagwerkspektakel in het ‘Kulturhus’. Verder verzorgt de fanfare op 3 juli weer het traditionele Zomeravondconcert, op 9 september een najaarsconcert en op 17 juni neemt de slagwerkgroep deel aan een festival in Aalten.

Natuurlijk komt u ons ook tegen bij de diverse lokale festiviteiten zoals Koningsdag, de Avondvierdaagse en de Schuttersfeesten.

Kortom: Beatrix laat van zich horen!

We zijn blij met de regionale sponsoren die onze vereniging niet alleen een warm hart toedragen, maar ons ook financieel ondersteunen. In het Jubileumboekje ziet u welke bedrijven dit zijn. Zonder deze bijdragen was het niet mogelijk geweest onze vereniging op het huidige niveau te houden en de vele nieuwe leden een verantwoorde muzikale opleiding te bieden. Dank daarvoor!

We hopen u natuurlijk weer te ontmoeten bij een van onze vele optredens die we weer met veel plezier voor u gaan verzorgen.

Onderstaande foto’s zijn uit de “oude” en de “nieuwe” doos. Meer foto’s in ons fotoalbum 

De video van het jubileumconcert gemaakt door Roel Walta is hieronder te bekijken.

Het jubileumboekje speciaal uitgebracht ter gelegenheid van ons 60 jarig bestaan kunt u hieronder rustig bekijken. Hierbij willen wij speciaal  al onze sponsoren bedanken.

Onze vereniging kan uw financiële bijdrage niet missen, dank hiervoor!