Beatrixhal

De Beatrixhal

Helaas zijn er voorlopig geen mogelijkheden meer goederen op te halen of te brengen. De verkoop van gebruikte goederen ligt helemaal stil. We zijn nog steeds dringend op zoek naar een andere accommodatie. Weet u een plek of gebouw dat dienst kan doen als De Beatrixhal, laat het ons dan weten. De nood is hoog.

Rommelmarkt Prinses Beatrix zoekt (op)nieuw onderkomen

Lees het artikel in De Band (december 2020)

Stichting Actiecomité Algemene Muziekvereniging Prinses Beatrix.

Het actiecomité is circa 35 jaar geleden begonnen met het verzamelen en verkopen van 2e hands spullen. In de eerste jaren werden er elk jaar 1 of 2 rommelmarkten gehouden. Maar de opslag van de spullen die werden opgehaald was altijd een groot probleem. In 1992 kon men samen met Schutterij Eendracht Maakt Macht in Warnsveld noodgebouwen ophalen die dienst hadden gedaan als brandweer kazerne. Nadat de vergunning en bouwplannen gereed waren, kon met de bouw in 1994 worden begonnen. Op een stuk grond, destijds beschikbaar gesteld door de tapijtfabriek in Dinxperlo, werd een prachtig gebouw van 300 M2 neergezet.
Op deze locatie konden we om allerlei redenen niet blijven en de Beatrixhal werd afgebroken.  Na een tussenstop in de fabriekshal van de KNOBO kwam een nieuw pand. Helaas konden we ook hier maar kort gebruik van maken. Op het moment zijn we op zoek naar een nieuw onderkomen. Met de wekelijkse verkoop van gebruikte spullen als ook het ophalen van de goederen zijn we nu tijdelijk gestopt totdat we weer op een andere locatie verder kunnen.

Het bestuur van de stichting Actiecomité Prinses Beatrix bestaat uit de onderstaande personen;

Voorzitter: Jeroen Heusinkveld
Penningmeester: Henk Snijders
Secretaris: Bjorn Wolbring