De Beatrixhal

Elke zaterdag geopend van
9.00 uur tot 12.00 uur

Beatrixhal2018-04-08T14:03:17+00:00

De Beatrixhal …… Oud – Nieuw.

De Beatrixhal is sinds de laatste week van juli verhuisd naar een van de leegstaande productiehallen van de Knobo aan de Meniststraat.  De Bribus heeft nu andere plannen met de locatie waarop wij jarenlang de Beatrixhal hebben mogen exploiteren. Nieuwbouw zorgt er nu voor dat wij genoodzaakt zijn de Beatrixhal te verlaten. Omdat er geen mogelijkheden zijn de Beatrixhal te verplaatsen, zal de hal worden afgebroken.

Gelukkig laat de Bribus ons niet in de steek en zorgt voor een prachtige nieuwe voorziening. Op de hoek Industriestraat – Anholtseweg staan twee gebouwen welke worden opgeknapt onder toezicht van monumentenzorg. Het gebouw aan de Industriestraat wordt de nieuwe Beatrixhal!

Als alles volgens planning loopt kunnen we eind dit jaar al gebruik maken van de nieuwe voorziening,

Tot die tijd gaat de verkoop gewoon door aan de Meniststraat bij de Knobo! Ook halen we als vanouds de goede gebruikte spullen, na telefonisch afspraak, bij u op.

Op de foto’s hiernaast kunt u de nieuwe hal alvast bewonderen (met het ronde dak) Ook enkele foto’s van onze tijdelijke locatie en zoals u kunt zien gaan we gewoon door met de verkoop!

De Beatrixhal.

Elke zaterdag van 09.00 tot 12.00 uur is er verkoop van 2e hands spullen in de Beatrixhal.

Woont u in Dinxperlo en/of directe omgeving en heeft u nog 2e hands spullen die nog te gebruiken zijn voor de verkoop, bel dan met de onderstaande personen.

Wij komen het zaterdags tussen 09.00 en 12.00 uur ophalen.
U kunt het natuurlijk ook in die tijd bij de hal afleveren, of even een email naar info@fanfarebeatrix.nl

Naar aanleiding van het wijzigen van de afvalstroom in de Gemeente Aalten met ingang van januari 2017, met het doel nog meer te scheiden en het principe “De Vervuiler” betaalt, het volgende:

Heeft u huisraad over?  Wilt u afval of grondstoffen kwijt?

(Click op bovenstaande link)

Als de aanvoer van spullen veel is, of bent u niet in de gelegenheid om zaterdags thuis te zijn, kan er in overleg een andere dag worden gekozen.

Bel:
Hanny Janssen, 0315 – 23 74 03
Henk Elburg, 0315 – 65 30 58
Rita Coenders, 0315 – 65 3350

Stichting Actiecomité Algemene Muziekvereniging Prinses Beatrix.

Het actiecomité is circa 35 jaar geleden begonnen met het verzamelen en verkopen van 2e hands spullen. In de eerste jaren werden er elk jaar 1 of 2 rommelmarkten gehouden. Maar de opslag van de spullen die werden opgehaald was altijd een groot probleem. In 1992 kon men samen met Schutterij Eendracht Maakt Macht in Warnsveld noodgebouwen ophalen die dienst hadden gedaan als brandweer kazerne. Nadat de vergunning en bouwplannen gereed waren, kon met de bouw in 1994 worden begonnen. Op een stuk grond, destijds beschikbaar gesteld door de tapijtfabriek in Dinxperlo, werd een prachtig gebouw van 300 M2 neergezet.
Van de huidige eigenaar van het terrein, Bribus in Dinxperlo, mogen we gebruik blijven maken van deze prachtige lokatie. Hier is nu elke week op zaterdag de verkoop van spullen die door de bevolking van Dinxperlo en directe omgeving beschikbaar worden gesteld.De verkoop vanuit de Beatrixhal is in de loop der jaren uitgegroeid tot een markt waar zelfs kopers uit Litouwen, Polen, Sri Lanka, Afrika en natuurlijk onze oosterburen uit Duitsland hun geluk proeven.
Elke zaterdag staan weer vele vrijwilligers klaar om de spullen aan de man te brengen, die bestaan uit een groot scala van verschillende producten, van bankstellen en kasten, tv’s en computers, speelgoed en klein huishoudelijk materiaal.
De opbrengst van deze markten komt geheel ten goede aan de muziekvereniging.
Daarvan worden instrumenten, uniformen, muziekschool en de diverse activiteiten van bekostigd.
Als u een keer in de buurt bent, kom dan gerust eens aan.

Het bestuur van de stichting Actiecomité Prinses Beatrix bestaat uit de onderstaande personen;

Voorzitter: Jeroen Heusinkveld
Penningmeester: Esther Geertsema