Ook dit jaar doet onze vereniging mee aan de clubkascampagne van de Rabobank. Onderstaand wat informatie over hoe en wanneer je kunt stemmen. Stem dit jaar op:

“Algemene muziekvereniging Prinses Beatrix”

Wie kunnen er stemmen?
Leden van de bank ontvangen bij de start van de stemperiode per post een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Van 5 t/m 19 september 2019 brengen zij via een stemsite hun stem uit op de verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toe dragen. Ieder lid ontvangt vijf stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging mogen worden uitgebracht.

Let op: alleen leden van Rabobank Graafschap mogen stemmen. Als je klant bent, ben je niet automatisch lid. Het lidmaatschap is eenvoudig aan te vragen via www.rabobank.nl/leden. Klanten die vóór 1 augustus 2019 lid zijn, mogen meestemmen tijdens de campagne van 2019.

Wat kunnen clubleden doen om te steunen?
De verenigingen en stichtingen die deelnemen aan de Rabobank Clubkas Campagne kunnen gebruik maken van promotiemateriaal om de campagne bij hun eigen leden onder de aandacht te brengen. Als clublid kun je in de eigen omgeving bij familie, vrienden en kennissen informeren of zij lid zijn van Rabobank Graafschap en vragen of zij op jouw vereniging willen stemmen. Hiervoor zijn promotiemiddelen beschikbaar die via www.clubkascampagne.nl/graafschap/promotiemateriaal gedownload kunnen worden.