Sponsoren

Onze sponsoren

AMI Facts

Elk mens is uniek. Jouw kapsel is dan ook heel persoonlijk. Wat wel voor iedereen geldt: met mooi haar voel jij je op je best. Soms kan het vinden van een kapsel waar jij blij van wordt een hele zoektocht zijn. Gelukkig zijn daar onze AMI vakmensen!

Je bent altijd welkom. Ook zonder afspraak!

Aaltenseweg 3a
7091 AB Dinxperlo
T:0315-655353
dinxperlo@amikappers.nl

Machinefabriek Aalders BV

Machine- en apparatenfabriek Aalders BV is een dynamisch bedrijf dat als toeleverancier van industriële producten dient. U kunt bij ons terecht voor verspanen, lassen, plaatbewerking en finishing. Wij leveren vanaf het ontwerp tot en met de realisatie, maar maken ook deelproducten.

Machinefabriek Aalders BV
Lage Heurnseweg 29
7095 AL De Heurne

T: 0315-651167
E: info@aav.nllders-b

Te Kiefte Dinxperlo

Te Kiefte optiek verzorgt voor u een complete vakkundige oogmeting en adviseerd u graag persoonlijk bij uw keuze van een montuur en brillenglazen, passend in uw persoonlijke levensstijl.

Juwelier – Optiek – Optometrie
Grensstraat 6
7091 BX Dinxperlo
T: 0315 – 651606

Hoveniersbedrijf Massop Vof.

Kwaliteit, oog voor detail en passie voor het vak! Met deze woorden kenmerkt en onderscheidt Hoveniersbedrijf Massop zich dit jaar al 80 jaar. Hoveniersbedrijf Massop is specialist op het gebied van tuinontwerp en tuinaanleg en helpt u graag om uw tuin vakkundig te onderhouden. Zo kunt u heel het jaar door genieten van een goed verzorgde tuin. Wacht niet langer en laat nu uw droomtuin realiseren door onze vakbekwame hoveniers!

Sniedersweg 1
7083 AS Voorst gem. Oude IJsselstreek NL
T. +31.315.651796
E. info@massopweb.nl

Arc en Ciel Service.

Uw partner bij het repareren en onderhouden van uw mobiliteits middelen. Denk hierbij aan het onderhouden en repareren van uw fiets, driewielfiets, duofiets, scootmobiel, rollator, rolstoel, etc. En natuurlijk niet te vergeten onze haal- en breng service van uw mobiliteits middel.

’t Goor 37, 7071 PC Ulft
Telefoon: 0315 33 02 11
E-mail: info@arcenciel-service.nl
Web: arcenciel-service.nl

Good Steel BV

Good Steel BV is een dak- en wandbedrijf dat al meer dan 20 jaar kwaliteit levert. Door onze kleinschaligheid, deskundigheid en ervaring hebben wij oplossingen voor elk project.

Good Steel BV
Dr. Verhagenstraat 1
7091 CR DINXPERLO

T: 0315-654600
E: info@goodsteel.nl

Jumbo Arentz Dinxperlo

In jouw Jumbo kun je prettig en vlot winkelen en je hebt een grote keuze uit lekkere, verse en gezonde producten. Elke dag gaan we voor 100% tevredenheid: de beste service, het grootste assortiment en de laagste prijs. Onze gastvrije en deskundige medewerkers staan klaar om jou te verwelkomen in onze winkel.

Heelweg 73
7091 BT
Dinxperlo
T:0315651144

Westerveld & Nederlof

Al bijna 75 jaar staat Westerveld & Nederlof bekend als dé expert op het gebied van kwalitatief timmerwerk. Samen met Weneko Kunststoffen behoren we tot een van de grootste producenten van houten kozijnen, kunststof kozijnen en gevelelementen in Nederland.
Het familiebedrijf zet zijn hoogwaardige technische kennis en jarenlange ervaring graag in op basis van Co-makership. Pro-actief, afgestemd op een op maat gemaakt kwaliteitsproduct.

Westerveld & Nederlof
Terborgseweg 58
7084 AE Breedenbroek
T: 0315 657 111
E:info@westerveld-nederlof.nl

Bribus Dinxperlo

Bij Bribus staan een klantgerichte benadering, inspelen op iedere vraag en maatschappelijk ondernemen voorop. De langdurige samenwerking met afnemers, toeleveranciers en medewerkers vormt het bewijs voor grote onderlinge betrokkenheid. Bribus wil gezien worden als de partner die het hele operationele proces rond het vervangen en plaatsen van keukens optimaal beheerst, van begin tot eind.

Bribus Dinxperlo
Industriestraat 4
7091 DC Dinxperlo
Tel.: (0315) 65 17 45
E: info@bribus.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *