‘Muzikale bloembollen’ al volop in bloei!
DINXPERLO – Tijdens het drukbezochte voorjaarsconcert van algemene muziekvereniging Prinses Beatrix, zaterdag 16 maart in Het Kulturhus, kwamen alle onderdelen van deze gezellige club muzikanten ruim aan bod. Voor de gelegenheid was de zaal omgetoverd in voorjaars-sferen en konden trotse ouders, opa’s en oma’s genieten van de vorderingen die de vele jeugdige muzikanten doormaken.

Van een winterstop was niets te merken, wél van ontwikkeling, samenspel en speelplezier. Vol enthousiasme komen de muzikale talenten uit de knop als ze op trompetten, grote- en kleine trommen en zelfs met lichtgevende drumsticks laten horen én zien waar ze nu al toe in staat zijn.

Onder leiding van Gerard Huls voor de blazersklas en Jorine Bruggink voor de jeugdige slagwerkers, beleefden ze hun première op het grote podium en kunnen ze tevreden terugkijken op een geslaagd optreden. Ook het A-orkest onder leiding van Jos Kok en de slagwerkgroep onder leiding van Hans Elbers lieten in enkele fraaie nummers horen waartoe je in staat bent als je liefde, passie en energie steekt in een muzikale hobby. De presentatie was weer in handen van Fred te Kamp die op vertrouwde wijze de onderdelen met veel extra informatie aan elkaar praatte. ‘Beatrix’ kan terugkijken op een geslaagde avond die veel goeds beloofd voor de nabije toekomst!