Volwassenenopleiding

Welkom op de pagina voor de volwassenenopleiding.

 “Muziek is ontspanning”

We zijn een kleine gezellige vereniging en altijd op zoek naar nieuwe leden. Via deze pagina geven wij u informatie over onze opleiding voor volwassenen. Deze actie is speciaal gericht op blazers maar u kunt bij ons natuurlijk voor alle gangbare (slagwerk)instrumenten terecht.

Deze instap cursus is bedoeld voor volwassenen die voor het eerst in aanraking komen met een blaasinstrument maar ook voor volwassenen die ooit al eens eerder een instrument  hebben bespeeld. Als beginner krijgt u les volgens de lesmethode horen, lezen, spelen.
Onze dirigent Jos Kok, een professioneel muziekdocent, zal de lessen verzorgen.  In de eerste les wordt er gekeken naar uw talenten en hoe de les eruit gaat zien: Bent u een beginner of heeft u al ervaring? De les wordt zo individueel op u afgestemd.
U krijgt voor een eenmalig bedrag van € 75.- 10 lessen van 20 à 30 minuten aangeboden. Daarbij inbegrepen het gebruik van een blaasinstrument. U bepaalt zelf of samen met de muziekdocent welk instrument het beste bij u past.

Na 10 lessen bekijken we samen of en hoe u verder wilt gaan. Geheel vrijblijvend!

Natuurlijk bent u als oud-muzikant ook welkom en kunt u wellicht op een snellere manier of direct deel uitmaken van ons orkest. Neem contact met ons op om te bespreken wat de beste manier is.

Mocht u nog geen idee hebben welke instrumenten tot de mogelijkheden horen. Kijk in de onderstaande slider en maak een keuze. Is deze nog beschikbaar dan kunt u met dit instrument deelnemen.

Is dit wat voor u, stuur dan een mail via onderstaande link met uw naam, leeftijd, adres en/of telefoonnummer en wij nemen contact met u op.

info@fanfarebeatrix.nl

Of bel met Michaël Kempka, onze voorzitter 0620006146

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *