Voorjaarsconcert van Prinses Beatrix

DINXPERLO – Op zaterdag 16 maart geeft muziekvereniging Prinses Beatrix een voorjaarsconcert in het Kulturhus. Na het goed bezochte themaconcert in november vorig jaar met als titel ‘Gute nacht freunde’, zou het komende voorjaarsconcert zomaar ‘Goodmorning sunshine’ kunnen heten. Maar, kijken we naar het programma voor deze avond, dan is de titel ‘back to basics’ beter op z’n plaats.
Natuurlijk vinden geroutineerde muzikanten het prettig om in de wekelijkse repetities naar een gezamenlijk doel te werken. Voor de jeugdige blazers en slagwerkers speelt het aan de trotse ouders, opa’s en oma’s tonen wat ze geleerd hebben, misschien een nóg grotere rol. En dat is precies wat deze gezellige club van muzikanten, van jong tot oud, en van heel ervaren tot een eerste optreden op het ‘grote’ podium, iedereen wil laten zien en horen. In een gevarieerd programma komen alle onderdelen van orkest- en slagwerkgroep aan bod. Kortom: weer een mooie gelegenheid te genieten van de fraaie klanken van fanfare Prinses Beatrix, om in Zuid-Amerikaanse sferen te komen met spectaculair slagwerk én vol trots de muzikale vorderingen van uw (klein-) kinderen te komen aanschouwen.
Om ook in de toekomst al deze activiteiten betaalbaar te houden, is er in de pauze een verloting. De mooie, leuke en verrassende prijzen zijn weer beschikbaar gesteld door de lokale ondernemers. De entree is gratis, maar uiteraard is er de mogelijkheid tot een vrije gift na afloop van het concert.
Het voorjaarsconcert van Algemene Muziekvereniging Prinses Beatrix is op zaterdag 16 maart in Kulturhus Dinxperlo.
Aanvang:19:30 uur.
Toegang: vrije gift.